Godt nytår

Jeg syntes at jo ældre jeg bliver jo hurtigere går tiden.

2022 er allerede gået, men når jeg ser tilbage på 2022, så har det været et usædvanligt år.
Vi fik en krig lige midt i Europa, den er stadig i gang, det overraskede og kom meget bag på mig, vi tænker meget på de berørte og deres familier.

Corona/Co-vid19 har vi næsten ikke mærket noget til, så forhåbentligt er det ved at være slut, eller om ikke andet så lever vi med det på en anden måde end da det først startede.

Det har været et år, hvor der har været mangel på vare, dels efterslæb fra corona perioden, men også pga. krigen i Ukraine.

Vi har så stor en udstilling og lager så vi har faktisk ikke har mærket noget til det, da vi bestiller det meste i god tid, men det er noget vi har hørt meget når vi har talt med vores kollegaer i branchen.

Så steg priserne på naturgas og elektricitet, det kan vi til gengæld godt mærke, det er blevet meget dyrere, og sluger noget mere i regnskabet hver måned.

Vi mærker igen i år de store udsving vi havde allerede sidste år, enten er der ikke noget at lave eller også er der fuld fart på.

Trods de store udsving må vi sige at vi i 2022 har haft nok at se til, stadig med en fremgang i ordretilgangen trods den ikke er så stor som tidligere.

2022 blev også året hvor vi modtog Børsens Gazellepris og hos Bisnode blev vi kreditratet højest muligt med AAA.

Når vi ser tilbage er vi meget taknemlige for at vores kunder viser os den tillid at handle hos os, vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere samt venner af huset.

Igen blev det et år med meget personlige gravsten, og mange flotte dekorationer, jeg er så stolt af de mange flotte gravsten vi har udført.

Jeg håber på et lyst og lykkebringende 2023 hvor jeg forsat får lov til at fremstille flotte og personlige gravsten.

GODT NYTÅR til jer alle.

Stenhuggermester – RASMUS CHR. KNUDSEN

CPH Stenhuggeri. https://cphstenhuggeri.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *