Gravstenen til min gode ven.

2020 var også året hvor jeg fik lov til at lave en gravsten til en kær ven som gik bort. Det var en af året hårdeste opgaven, men når jeg ser tilbage, er det ikke en jeg ville være foruden, jeg har fået lov til at lave en meget personlig gravsten.

Jesper lærte jeg at kende for godt 5 år siden, da han blev kæreste med min kones barndomsveninde.

Jesper var altid i godt humør, vi kunne tale om mange forskellige ting, en rigtig god ven som man kunne vende og dele sine tanker og meninger med, og altid fik hans forståelse og støtte.
Et venskab jeg vil savne meget !

Valget af gravsten faldt på en Halmstad brændt (ru) granit,
da Jesper tidligere havde haft en Ford Mustang med “hårdt” tag, kunne det være rigtig hyggeligt at få den med på gravstenen, men i himlen er vejret altid godt så hvorfor ikke en cabriolet udgave som vi “mænd” altid drømmer om.

Jeg fik tegnet en skitse som familien godkendte, på gravstenen er også en rigtig personlig efterskrift, de tre stjerner symbolisere Jespers tre børn.

Mustangen, blev slebet, grundet samt malet i farver af flere omgange, til sidst er den lakeret med klar lak for bedre holdbarhed.

Inskriptionen er sandblæst i en dyb vedligeholdelsesfri udgave og malet sort.

Rasmus Chr. Knudsen – Stenhuggermester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *